Mantelinen torttupohja

Vaihtelua perinteiseen torttupohjaan saat Meira mantelijauheella.

  • Helppo

Ainekset:

2 munaa
1 dl sokeria
80 g Meira mantelijauhetta
1/2 dl perunajauhoja
1 tl Meira leivinjauhetta

Ohje:

  1. Voitele ja korppujauhota torttuvuoka.
  2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
  3. Sekoita mantelijauheeseen muut kuivat aineet ja lisää seos varovasti sekoittaen muna-sokerivaahtoon.
  4. Kaada taikina vuokaan ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
  5. Tarjoa torttu vuoasta tai kumoa vadille.
  6. Koristele jäähtynyt torttupohja esim. vadelmilla, kiiviviipaleilla tai säilykehedelmillä ja tarjoa lisäksi vanilliinisokerilla maustettua kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä.