Töihin Meiraan

Meillä Meiralla työskentelee noin 170 osaajaa ja toimintamme kahvin ja mausteiden parissa työllistää henkilöitä moniin erilaisiin tehtäviin. Joukostamme löytyy ammattilaisia mm. koneenhoitajan, logistiikkatyöntekijän, kehityslaborantin ja ketjumyyntipäällikön tehtävistä.

Vastuullisuus on Meiran toiminnan kulmakivi, joka näkyy niin tavoitteissa kuin käytännön teoissa läpi koko arvoketjun:

  • Luotettavat tuotteet ja palvelut: Varmennamme tuotteidemme alkuperän, turvallisuuden, laadun ja terveellisyyden.
  • Ympäristön hyvinvointi: Huomioimme toimintamme ympäristövaikutukset.
  • Ihmisten hyvinvointi: Kannamme vastuuta niin henkilöstöstämme kuin muista arvoketjussamme työskentelevistä ihmisistä.

Meira valmistaa tuotteet omassa tuotantolaitoksessaan Helsingin Vallilassa, mihin kaikki yrityksen toiminta on keskittynyt.

Mikäli olet ahkeralla asenteella varustettu, kehitysmyönteinen ja halukas liittymään Meiralaisten tiimiin, jätä hakemuksesi avoinna olevaan tehtävään tai avoin hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Jos etsit opintoihin liittyvää harjoittelupaikkaa, myös siihen liittyvät tiedot voit täyttää avoimen hakemuksen avulla.

Täyttäessämme avoimia työpaikkoja, otamme aina huomioon jo meille saapuneet hakemukset ja otamme yhteyttä, mikäli hakijan osaamistaustan ja toiveiden mukaisia tehtäviä vapautuu.

Hakiessasi jotakin tiettyä avoinna olevaa tehtävää, saat tiedon rekrytointiprosessin etenemisestä ja sen aikataulusta sähköpostivastauksena.

Tällä hetkellä Meirassa avoimena olevat tehtävät: