Luotettavat tuotteet ja palvelut

Vuoden 2017 aikana Meiralle on myönnetty UTZ- ja RA- sertifikaatit, jotka lisäävät entisestään mahdollisuuksia valmistaa sertifioituja kahvituotteita. Meiran uutuuskahvit pyritään lanseeraamaan sertifioituna tai vastuulliseksi varmennettuna ja niiden määrää valikoimassamme lisätään systemaattisesti. Kaikki Meiran raakakahvi on vastuulliseksi varmennettua viimeistään vuoteen 2022 mennessä.

Kulta Katriina on Suomen toiseksi myydyin kahvi ja ollut markkinoilla vuodesta 1937. Tuoteperheestä löytyy useita sertifioituja vaihtoehtoja hyvän kahvin ystäville: luomusertifioitu Kulta Katriina Luomu (vaalea ja tumma paahto), Reilun kaupan sertifioitu Kulta Katriina Reilu sekä UTZ-sertifioidut Kulta Katriina Erikoissekoitukset Tumma ja Vaalea paahto.

Meira tekee kaikki raakakahvihankintansa Cofiroasters Groupiin kuuluvan hankintayhtiö Cofiroastersin kautta, jonka suurin omistaja on Massimo Zanetti Industries. Suurin osa Meiran hankkimasta raakakahvista tulee Hondurasista, Brasiliasta, Kolumbiasta ja Keniasta.

Mausteita tuodaan muun muassa Intiasta, Vietnamista, Indonesiasta ja Espanjasta. Pähkinöitä ja manteleita tuodaan pääosin USA:sta (Kalifornia), Chilestä ja Argentiinasta.  Mausteiden osalta sertifioitujen raaka-aineiden saatavuus on erityisen vaativaa, joten pyrimme todentamaan toimittajasopimusten tarkan noudattamisen oma-auditoinnin avulla.

Tiesitkö muuten, että Suomessakin viljellään muutamia maustekasveja. Esimerkiksi Meira Kumina on peräisin suomalaiselta pellolta!