Valkosuklaa-marjakakku

Reseptin lähetys sähköpostilla

Keksipohja
14 kpl digestive keksejä
100 g pehmeää voita
2 rkl kaakaota
1 dl (50 g) Meira mantelijauhetta

Pohjan päälle
2 rkl kaakaojauhetta

Täyte
2 dl marjasosetta
1 dl sokeria
4 kpl Meira liivatelehteä liotettuna
130 g valkosuklaata
4 dl kuohukermaa löysänä vaahtona

Pinnalle
1dl rouhittua valkosuklaata ja marjoja

Valmista ensin pohja. Murskaa keksit tehosekoittimessa tai pane keksit muovipussiin ja nuiji lihanuijalla hienoksi. Sekoita pohja-ainekset keskenään. Vuoraa irtopohjavuoka kelmulla ja painele keksipohja vuokaan ja reunoille tasaisesti. Siivilöi pohjan päälle 2 rkl kaakaojauhetta.

Valmista täyte. Kiehauta marjasose ja sokeri. Sulata joukkoon liivate ja valkosuklaa paloina. Nostele joukkoon löysä kermavaahto. Kaada pohjan päälle ja anna hyytyä kylmässä seuraavaan päivään. Ripottele pinnalle rouhittua valkosuklaata ja hieman kohmeisia pakastemarjoja.

Valkosuklaa-marjakakku resepti