Vadelma-suklaamacaron

Reseptin lähetys sähköpostilla

Pohja
250 g tomusokeria
110 g Meira mantelijauhetta
3 kananmunanvalkuaista
10 g tummaa kaakaojauhetta

Siivilöi mantelijauhe, tomusokeri ja kaakaojauhe kulhoon. Vatkaa valkuaiset erillisessä kulhossa kovaksi vaahdoksi. Lisää kuivat aineet vaahdon joukkoon nostellen.

Nostele taikina pursotinpussiin ja pursota noin 15 cm halkaisijaltaan olevia ympyröitä kaksi kappaletta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 160-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Suklaatäyte
200 g kermaa
250 g taloussuklaata
40 g voita

Koristeluun
vadelmia

Keitä kerma ja kaada se suklaan päälle ja sekoita. Lisää joukkoon huoneenlämpöinen voi. Sekoita seos sauvasekoittimella. Levitä täytettä pohjan päälle ja laita vadelmia reunoille. Aseta toinen pohja täytetyn päälle ja koristele vadelmilla.