Toscakakku

Reseptin lähetys sähköpostilla

2 munaa
1 1/2 dl sokeria
50 g margariinia
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl Meira leivinjauhetta
1/2 dl maitoa

Pinnalle:
50 g margariinia
1/2 dl sokeria
1 rkl vehnäjauhoja
1 rkl maitoa
50 g Meira mantelilastuja

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää sulatettu margariini, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen. Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan margariini, sokeri, jauhot ja maito. Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet. Lisää mantelilastut. Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.