Persiljalla maustetut grillatut kanttarellit

Reseptin lähetys sähköpostilla

4:lle

Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 10 min
(vegaaninen, laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton, ei pähkinää, ei sisällä kananmunaa)

Grillatut kantarellit ovat oivallinen lisuke syksyisille liharuoille, erityisesti riistalle. Ne toimivat myös naposteltavana sellaisenaan tai salaatin lisänä. Persilja sopii erityisen hyvin sieniruokien mausteeksi.

400 g kantarelleja
1 tl Meira valkosipulirouhetta
2 tl Meira persiljaa
2 rkl oliiviöljyä
Meira ruokasuolaa
Meira jauhettua mustapippuria
2 oksaa tuoretta lehtipersiljaa
½ sitruuna

Puhdista kantarellit ja puolita isoimmat sienet. Sekoita valkosipulirouhe, persilja sekä oliiviöljy ja sekoita kantarelleihin. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lämmitä grilli keskilämmölle ja grillaa kantarelleja foliovuoassa tai parilalla 5 minuuttia silloin tällöin kääntäen. Koristele grillatut kantarellit tuoreella lehtipersiljalla ja sitruunansiivuilla.