Intialainen jogurttimarinadi

Reseptin lähetys sähköpostilla

2 dl ruokajogurttia
1 rkl Meira suolatonta Garam Masala tai Meira suolatonta Intialaista mausteseosta
3*3cm pala inkivääriä raastettuna
½ limen mehu
1 tl Meira hienoa merisuolaa
0,5 tl Meira rouhittua mustapippuria

1 kpl   valkosipulinkynsi hienonnettuna (valinnainen)
3 kpl   oksaa koriateria (valinnainen)

Sekoita marinadin ainekset hyvin keskenään.

Lisää marinadin joukkoon noin 400-600g broilerin tai possun lihapaloja ja anna maustua vähintään 1 h, mielellään yön yli.
Paahda lihat uunissa grillivastuksen alla 200 asteessa noin 15-20 minuuttia. 

P.S. Meira tarjoaa laajan maustesarjan ilman lisättyä suolaa. Lisäät vain makua, et suolaa! Kaikki Meiran mausteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Suomessa.