Kasvispekoni­nyytit

Reseptin lähetys sähköpostilla

4 annosta

600 g kasvissekoitusta, esim. kukkakaalia, parsakaalia ja porkkanaa (pakaste)
150 g fetajuustoa tai fetan tyyppistä juustoa kuutioina
150 g pekonikuutioita
2 dl oliiviviipaleita
2 tl Meira mustapippurirouhetta
2 tl Meira oreganoa
1 tl Meira meiramia
2 rkl siirappia tai hunajaa

Esikypsennä pakastekasvikset keittämällä ne pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ne. Ruskista pekonikuutiot pannulla omassa rasvassaan. Sekoita kasvisten joukkoon juusto- ja pekonikuutiot, oliiviviipaleet ja mausteet ja jaa neljälle alumiinifolion palaselle. Sulje alumiinifolion reunat rutistaen nyytiksi. Kypsennä grillissä tai uunissa. Nauti valkosipulipatongin kanssa.