Yrteillä ryyditetty liha-sipulipata

Reseptin lähetys sähköpostilla

4 annosta

500 g naudanpaistikuutioita
1 rkl öljyä
1 tl Meira aromisuolaa
1 tl Meira viherpippureita
1 tl Meira valkosipulirouhetta
1 tl Meira sipulijauhetta
1 tl Meira paprikajauhetta
5 dl vettä
1 lihaliemikuutio
1 tl soijakastiketta
1 tl worcestershirekastiketta
4 sipulia
1 rkl öljyä
1/2 tl Meira rosmariinia
1 tl Meira timjamia
1/2 tl Meira rakuunaa
1 rkl siirappia
1 1/2 rkl ohrakasta

Ruskista lihakuutiot pienissä erissä tilkassa öljyä. Kaada ne pataan ja mausta. Lisää vesi, lihaliemikuutio ja maustekastikkeet. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen 1–1 1/2 tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lohko sipulit ja kuullota ne öljyssä pannulla. Mausta yrttimausteilla ja siirapilla ja kaada pataan. Sekoita ohrakas tilkkaan vettä, lisää se pataan ja keitä välillä sekoittaen viitisen minuuttia. Tarjoa perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.