Välimerelliset yrttikyljykset

Reseptin lähetys sähköpostilla

4-6 porsaankyljystä
1 rkl rypsiöljyä
2 tl Meira Välimeren yrttiseosta
1-2 tl Meira ruokasuolaa
1 tl Meira mustapippuria myllystä
2 sipulia
2 valkosipulin kynttä
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
2-3 dl lihalientä

Leikkaa kyljysten reunoihin pienet viillot, niin kyljykset eivät käänny kuprulle. Sivele kyljysten pintaan öljyä ja paista niihin kaunis pintaväri paistinpannulla. Mausta kyljykset yrttiseoksella, suolalla ja mustapippurilla. Nosta kyljykset uunivuokaan.

Käytä myös paloitellut sipulit ja valkosipulinkynnet nopeasti paistinpannulla. Lisää ne mukaan vuokaan ja kaada päälle tomaattimurska sekä lihaliemi. Peitä uunivuoka foliolla tai kannella. Kypsennä 175-asteisessa uunissa 45-60 minuuttia.