Poro-ossobucco

Reseptin lähetys sähköpostilla

4 annosta

12 poron potkakiekkoa
vehnäjauhoja
suolaa
tilkka öljyä
1 porkkana
1 sipuli
pala juuriselleriä
4–5 valkosipulinkynttä
4 rkl tomaattipyreetä
4–5 myllykierrosta Meira Metsäinen lihamaustetta
7 dl vettä
5 dl punaviiniä

Pyöräytä poron potkakiekot suolalla maustetuissa vehnäjauhoissa ja ruskista padassa tilkassa öljyä. Paloittele juurekset ja lisää pataan. Murskaa joukkoon valkosipulinkynnet ja lisää tomaattipyree. Kuullota hetki. Lisää mausteseos, vesi ja viini ja anna hautua noin 1 1/2 tuntia. Ossobucco on kypsää, kun liha irtoaa ydinluun vierestä.

Tarjoa lisäksi perunasosetta, keitettyjä juureksia tai risottoa.