Paneroidut kanataskut fetalla ja pinaatilla

Reseptin lähetys sähköpostilla

4 annosta

4 kpl kanan rintafileetä
100 g fetaa
kourallinen tuoretta pinaattia
1 dl puolikarkeita vehnäjauhoja
1 kananmuna rakenne rikottuna
1 pss (35 g) haluamaasi Meira perunakuorrutetta

Tee kanafileisiin viilto sivuun ja leikkaa varovasti taskuksi. Laita jokaisen taskun sisään kolme pinaatin lehteä ja ohut viipale fetaa. Sulje hammastikuilla. Pyörittele kosteapintaiset kanafileet ensin vehnäjauhoissa, sen jälkeen kananmunassa ja lopuksi perunakuorrutteessa.

Paista pinnat ruskeiksi runsaassa voi-rypsiöljyseoksessa ja nosta uunivuokaan. Jatka kypsennystä uunissa 180 asteessa noin 15 min tai kunnes ne ovat sisältä kypsiä.