Paella uunissa

Reseptin lähetys sähköpostilla

4-6 annosta

300 g broilerinsuikaleita
1 rkl oliiviöljyä
1 1/2 tl Meira kurkumaa
1 tl Meira sitruunapippuria
1 1/2 tl Meira paprikajauhetta
1 rkl Meira persiljaa
2 1/2 tl Meira valkosipulirouhetta
250 g pitkää riisiä
1 ps (200 g) papupaloja
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
5 dl kanalientä (5 dl kuumaa vettä ja 1 kanaliemikuutio)
150 g kampelafileetä
150 g kuorittuja katkarapuja

Ruskista broilerinsuikaleet tilkassa öljyä. Mittaa kaikki ainekset kalaa ja katkarapuja lukuun ottamatta voideltuun laakeaan uunivuokaan ja kääntele ne lastalla sekaisin. Kypsennä 200-asteisessa noin 30 minuuttia.

Paloittele kalafileet. Sekoita kalapalat ja katkaravut muiden ainesten joukkoon, lisää tarvittaessa kanalientä. Jatka kypsentämistä 15 minuuttia. Tarkista maku ja kypsyys. Tarjoa sitruunalohkojen kanssa.