Meksikon-matkaajan porsaankyljykset

Reseptin lähetys sähköpostilla

4-6 porsaankyljystä
1 rkl rypsiöljyä
1 tl Meira Chilimausteseos, ei lisättyä suolaa
1 tl Meira ruokasuolaa
1 tl Meira mustapippuria myllystä
2 sipulia
2 paprikaa
2 valkosipulin kynttä
1 dl jalapenoviipaleita
4-5 dl lihalientä

Leikkaa kyljysten reunoihin pienet viillot, niin kyljykset eivät käänny kuprulle. Sivele kyljysten pintaan öljyä ja paista niihin kaunis pintaväri paistinpannulla. Mausta mausteseoksella, suolalla ja mustapippurilla. Nosta kyljykset uunivuokaan.

Käytä myös paloitellut sipulit, paprikat sekä valkosipulinkynnet nopeasti paistinpannulla. Lisää kasvikset sekä jalapenoviipaleet mukaan vuokaan ja kaada päälle liemi. Peitä uunivuoka foliolla tai kannella. Kypsennä 175 -asteisessa uunissa 45-60 minuuttia.