Lihavartaat ja mango-avokadosalsa

Reseptin lähetys sähköpostilla

Lihavartaat
n. 700 g naudan sisäfileetä
Meira ruokasuolaa maun mukaan
muutama myllykierros Meira Tulinen chilimaustetta

Lisäksi:
varrastikkuja

Ota liha huoneenlämpöön ajoissa ennen ruoanlaiton aloittamista. Leikkaa sisäfilee annospaloiksi. Suolaa lihapalat. Rouhi Etelä-Amerikka mausteseosta myllystä  lihapalojen päälle. Pyörittele lihapaloja niin, että ne ovat kokonaan mausteseoksen peitossa. Anna maustua ainakin tunnin huoneenlämmössä. Pujottele lihapalat vartaisiin ja grillaa pari minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoile salsan kanssa.

Mango-avokadosalsa
1 mango
2 avokadoa
5 oksaa kevätsipulin varsia
1 punainen chili
1 keltainen chili
2 limetin mehu
1-2 tl kuivattua Meira minttua
Meira ruokasuolaa
Meira mustapippurijauhetta

Kuutioi mango ja avokado. Hienonna kevätsipulit. Hienonna chilit. Sekoita ainekset keskenään ja purista joukkoon limetin mehua ja mausta mintulla, suolalla ja pippurilla.