Liha-kasvisvartaat intialaisittain

Reseptin lähetys sähköpostilla

4 annosta

600 g naudan ulkofileetä
¼ kesäkurpitsa
2 punaista paprikaa
1 maissintähkä (esikeitetty)
3 rkl Meira Intialaista mausteseosta
3 rkl ruokaöljyä
8 varrastikkua
Meira suolaa maun mukaan

Leikkaa filee kuutioiksi. Paloittele kesäkurpitsa sekä paprikat ja viipaloi maissintähkä. Sekoita kulhossa mausteseos ja öljy. Lisää joukkoon lihakuutiot ja kasvikset. Sekoita niin, että mausteet sekoittuvat raaka-aineisiin. Marinoi vähintään 2–3 tuntia. Pujota raaka-aineet varrastikkuihin ja grillaa vartaat kypsiksi.

Liota puisia varrastikkuja kylmässä vedessä noin 30 minuuttia ennen käyttöä.