Kahvikissan pasta

Reseptin lähetys sähköpostilla

2 annosta

1 rs (350 g) tuorepastaa
vettä
suolaa
öljyä

Kastike:
150 g pekonia
1 pieni sipuli
2–3 valkosipulinkynttä
1/2 punainen paprika
1–1 1/2 dl tuoretta kahvijuomaa
1 tl Meira basilikaa
(Meira aromisuolaa)
100 g maustettua tuorejuustoa

Valmista ensin kastike. Ruskista pekoniviipaleet paistokasarissa ilman rasvaa ja kaada lautaselle. Hienonna sipuli ja paloittele paprika ja kuullota ne pekonin rasvassa. Aseta ruskistetut pekonit kasvisten päälle paistokasariin ja lisää kahvijuoma, mausteet ja tuorejuusto. Hauduta, kunnes tuorejuusto on kunnolla sulanut kastikkeeseen.

Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Halutessasi voit maustaa pastan keitinliemen kahvijuomalla. Valuta pasta. Kääntele kastike pastan joukkoon ja kaada tarjoilukulhoon. Tarjoa lisäksi juustoraastetta ja salaattia.