Jauhelihapihvit

Reseptin lähetys sähköpostilla

4 annosta

400 g jauhelihaa
1 prk (200 g) kermaviiliä
3 rkl korppujauhoja
1 rkl Meira jauhelihamaustetta
3 rkl korppujauhoja kuorruttamiseen
1 rkl margariinia ja öljyä paistamiseen

Ruskea kermakastike
1 rkl margariinia
1 rkl vehnäjauhoja
1 dl lihalientä
2 dl kermaa
1 rkl soijakastiketta

Sekoita kulhossa kermaviili, korppujauhot ja jauhelihamauste. Anna turvota muutama minuutti. Sekoita joukkoon jauheliha. Muotoile massasta neljä suurta pihviä. Kääntele pihvit korppujauhoissa. Paista miedolla lämmöllä pannulla rasva-öljyseoksessa kypsiksi. Sulata kasarissa margariini ja sekoita joukkoon jauhot. Anna saostua hetken. Lisää joukkoon lihaliemi, kerma ja soijakastike ja keitä kastiketta 2–3 minuuttia. Kaada kastike pihvien päälle. Tarjoile perunasoseen ja vihannesten kanssa.