Helppo broilerikastike cajunien makuun

Reseptin lähetys sähköpostilla

1 rasia (450 g) maustamattomia broilerin tai kalkkunan fileesuikaleita
1 sipuli
1 rkl öljyä
1 1/2 tl Meira cajunmaustetta
1 tl Meira paprikajauhetta
1/2 tl Meira valkosipulijauhetta
ripaus (1/4 tl) Meira cayennepippuria
2 dl ruokakermaa (15 % rasvaa)
1 1/2 dl vettä
2 rkl vaaleaa kastikesuurustetta
1 tl hunajaa
3/4 tl suolaa

Hienonna sipuli. Kiehauta cajunmauste, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja cayennepippuri paistokasarissa tilkassa öljyä. Lisää broileri- tai kalkkunasuikaleet ja sipuli. Vähennä lämpöä ja paista muutama minuutti, kunnes broilerisuikaleet ovat saaneet kauniin värin. Varo, etteivät mausteet pala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja vesi. Kiehauta ja lisää kastikesuuruste, hunaja ja suola. Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla reilut viisi minuuttia. Tarkista maku.

Tarjoa keitetyn riisin kanssa.