Parsakaali-kanacurry

Reseptin lähetys sähköpostilla

4:lle
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30 min

(laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton, kananmunaton)

Mausteinen parsakaali-kanacurry on nopeaa ja kätevää arkiruokaa, johon saat makua currysta, kurkumasta ja chilistä. Kun paistat parsakaalin nopeasti kuumassa pannussa, säilyttää se raikkaan vihreän värinsä.

1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 parsakaali
2 tl Meira currya
1 tl Meira kurkumaa
1 tl Meira chilimausteseosta
½ tl Meira jauhettua inkivääriä
öljyä
400 g broilerin rintafileetä suikaleina
1 tlk (400 ml) kookosmaitoa
1 rkl sitruunamehua
1 rkl maizenaa
1 rkl vettä
4 annosta keitettyä riisiä

Koristeluun
Meira chilirouhetta, tulinen

Hienonna sipuli sekä valkosipuli ja leikkaa parsakaalin kukinnot suupalan kokoisiksi paloiksi. Kuori parsakaalin varsi ja leikkaa kiekoiksi. Sekoita mausteet. Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista parsakaalin kukinnot ja varren palat nopeasti kuumalla pannulla. Siirrä parsakaalit syrjään ja kuullota sitten sipulit ja valkosipulit. Lisää mausteet ja paista hetki. Sekoita joukkoon broilerin rintafileet ja paista kypsäksi. Lisää kookosmaito ja sitruunanmehu ja anna kiehua hetki. Suurusta kastike sekoittamalla maizena kylmään veteen ja seos sitten kastikkeeseen. Sekoita parsakaalit kastikkeeseen, lämmitä ja tarjoile parsakaali-kanacurry keitetyn riisin kanssa. Viimeistele kanacurry Meira chilirouheella.