Nopea jauhelihakastike

Reseptin lähetys sähköpostilla

4 annosta

400 g naudan jauhelihaa (10 %)
2 sipulia
1 suippopaprika
1 tl Meira jauhelihamaustetta
1 tl Meira valkosipulista pippurimaustetta
Meira myllysuolaa
Meira mustapippuria myllystä
2 dl kuohukermaa
1 dl vettä
spagettia

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää pannulle hienonnetut sipulit ja paprika. Kuullota kypsäksi ja mausta jauhelihamausteella, valkosipulisella pippurimausteella, pippurilla ja suolalla. Lisää joukkoon kerma, huuhtele vesitilkalla purkin loput kermat pannulle. Hauduttele miedolla lämmöllä sen aikaa, kun spagetti keittyy sopivan kypsäksi  hyvin suolatussa vedessä. Maista vielä kastiketta ja lisää tarvittaessa suolaa tai muita mausteita. Valuta pasta ja tarjoile kastikkeen kanssa.

 

Lähde: Cebicinkeittio.blogspot.fi