Kermainen salvia-kanapasta

Reseptin lähetys sähköpostilla

4:lle
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 20 min

(soijaton, pähkinätön, kananmunaton)

Salvia sopii kanan mausteeksi erinomaisesti. Meira salvia maustaa herkullisen kanapastan, johon saat raikkautta herneillä.

1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
3 rkl voita
400 g broilerin fileesuikaleita
2 dl kermaa
2 tl Meira salviaa
1 tl Meira persiljaa
1 tl Meira ruohosipulia
400 g nauhapastaa
1 rkl sitruunamehua
1 dl raastettua parmesaanijuustoa
2 dl herneitä
Meira ruokasuolaa
Meira mustapippurijauhetta

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota voissa, lisää sitten kanat ja ruskista. Lisää kerma, Meira salvia, persilja ja ruohosipuli. Anna kiehua hetki. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kastikkeeseen sitruunamehu, parmesaaniraaste ja herneet. Mausta suolalla ja mustapippurilla.