Marinoitu kukkakaali ja yrttinen jogurttidippi

Reseptin lähetys sähköpostilla

4 annosta

1 kukkakaali

Marinadi:
¼ dl valkoviiniä
1 tl Meira curryä
3 rkl valkoviinietikkaa
1 dl öljyä
2 tl hunajaa
1 dl hienonnettua persiljaa

Jogurttidippi:
2 dl maustamatonta jogurttia
1 pss (35 g) Meira Yrttinen perunakuorrutetta

Leikkaa kukkakaalista nuput irti ja pilko lopuksi varsi noin 1 cm paksuiksi viipaleiksi. Yhdistä marinadin ainekset kattilaan ja kiehauta. Lisää kukkakaalin nuput. Sekoita ja anna jäähtyä liemessään muutama tunti.
Valmista sillä välin dippikastike. Siivilöi kukkakaali ja tarjoa dippikastikkeen kanssa.

Voit valmistaa tämän myös edellisenä päivänä.

Sopii salaatin kanssa tai kylmänä lisukkeena.