Itämainen kasvispata

Reseptin lähetys sähköpostilla

4 annosta

2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
2 tuoretta fenkolia
2 porkkanaa
5 kookasta perunaa
1/2 dl oliiviöljyä
3 rkl vehnäjauhoja
Meira currya
1 tlk (400 g) kookosmaitoa
2 dl kasvislientä (tai 1/2 kasvisliemikuutio ja 2 dl vettä)
4–5 myllykierrosta Meira Sitruunainen kalamaustetta
suolaa
1 sitruunan mehu

Kuori ja leikkaa kasvikset reiluiksi paloiksi ja kuullota ne padassa oliiviöljyssä. Sekoita joukkoon vehnäjauho ja curry ja anna vehnäjauhojen vähän ruskistua. Kaada pataan kookosmaito ja kasvisliemi. Lisää mausteet ja hauduta miedolla lämmöllä kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää lopuksi sitruunanmehu.

Tarjoa basmatiriisin kanssa.