Samettinen-kukkakaalikeitto-paahdetuilla-manteleilla

Samettinen kukkakaalikeitto paahdetuilla manteleilla

Vegaaninen kukkakaalikeitto saa itämaista twistiä Meira Kasvismausteesta. Rapeat mantelilastut ja kermainen keitto sopivat täydellisesti yhteen. (soijaton, ei sisällä hernettä)

  • 30 min
  • Helppo
  • 4 annosta

Ainekset:

1 kukkakaali
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
öljyä
1 pss Meira Kasvismauste Sosekeitoille
8 dl vettä
2 dl kaurakermaa
4 rkl Meira mantelilastuja

Ohje:

  1. Pilko kukkakaali, kuori ja hienonna valkosipuli ja sipuli.
  2. Kuullota sipuleja hetki öljytyssä kattilassa.
  3. Lisää sekaan pussillinen kasvismaustetta, kukkakaali, vesi ja kaurakerma.
  4. Keitä kukkakaalit kypsäksi ja soseuta sauvasekoittimella.
  5. Paahda mantelilastut kuumalla kuivalla pannulla kullanruskeiksi ja tarjoile kukkakaalikeitto mantelilastuilla koristeltuna.