Lohi-katkarapu ceviche

Reseptin lähetys sähköpostilla

4 annosta

100 g lohta suikaleina
100 g katkarapuja

Marinadi
3 rkl limemehua
2 rkl oliiviöljyä
Meira hienoa merisuolaa
10 myllykierrosta Meira Tulinen chilimaustetta
3 rkl hienonnettua tuoretta korianteria tai persiljaa
3 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
1 verigreippi nahattomina lohkoina
1 avokado viipaleina
3 dl viinirypäleitä puolikkaina
1 jääsalaatti revittynä

Koristeluun
limetin viipaleita
korianteria tai persiljaa

Sulata ja valuta katkaravut. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Lisää lohisuikaleet ja katkaravut joukkoon ja anna marinoitua noin 20 minuuttia. Sekoita joukkoon muut aineet. Laita esiin neljälle lautaselle tai laakealle vadille. Koristele limetin lohkoilla ja yrteillä. Nauti kylmänä.