Kuha-raputaskut

Reseptin lähetys sähköpostilla

4 annosta

4 kuhafileetä
suolaa
Meira Metsäinen lihamaustetta myllystä
100 g kuorittuja katkarapuja
pala purjoa
2 porkkanaa
1 palsternakka
voita
tilkka valkoviiniä
2 dl ruokakermaa (15 %)

Mausta kuhafileet suolalla ja mausteseoksella tasaisesti molemmin puolin. Sulata katkaravut juoksevan lämpimän veden alla siivilässä ja valuta hyvin. Laita lusikallinen katkarapuja fileen keskelle ja taita taskuksi. Kiinnitä cocktailtikulla. Aseta taskut voideltuun uunivuokaan.

Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Kuori ja suikaloi porkkanat ja palsternakka ja ripottele kasvikset kalojen päälle. Lorauta kalojen ympärille tilkka valkoviiniä ja kaada kalojen päälle kerma. Paista 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.