Intialainen uunikala

Reseptin lähetys sähköpostilla

4 annosta

800 g lohifileetä
1 rkl Meira Intialainen mausteseos
1 rkl ruokaöljyä
(Meira hieno merisuolaa)

Tilliperunamuusi:
400 g pakasteperunasoseaineksia
6 dl nestettä
1 tl Meira tilliä
1-2 rkl voita
1 tl Meira ruokasuolaa

Sekoita mausteseos ja öljy. Nosta lohifilee leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Hiero mausteseos lohifileen pintaan ja anna maustua n. 15 minuuttia. Mausta kalan pinta halutessasi ripauksella suolaa. Paista 180-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia  fileen paksuudesta riippuen.

Valmista sillä välin muusi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää tilli kuumenevaan nesteeseen ja jatka valmistusta normaalisti.

Tarjoile uunilohi tillimuusin kera.