Äyriäissalaatti

Reseptin lähetys sähköpostilla

2 annosta

1 rs (250 g) äyriäismixiä (kypsiä äyriäisiä)
1/2 dl öljyä
1 1/2 tl Meira valkosipulista yrttimaustesekoitusta
ripaus Meira cayennepippuria
1/2 l erilaisia salaatteja
1 paprika
1 kevätsipulin varsi
3/4 dl salaattikastiketta
1 rkl hienonnettua vihanneskrassia
limetinlohkoja

Sekoita öljy ja mausteet kulhossa ja lisää äyriäiset. Anna marinoitua jääkaapissa pari tuntia.

Revi salaatinlehdet vadille tai kulhoon. Kuutioi paprika ja ripottele salaatin päälle. Hienonna pinnalle kevätsipulia ja kostuta salaatti salaattikastikkeella. Lisää marinoidut äyriäiset ja hienonna pinnalle vihanneskrassia ja koristele limetinlohkoilla.