Kuhaceviche uudella kalamausteella

Reseptin lähetys sähköpostilla

Mausteinen kuhaceviche ja avokado-tomaattisalaatti

4:lle
Valmistusaika: 1,5 h
Vaikeusaste: helppo
(maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton, pähkinätön, soijaton)

Raikas kuhaceviche ja avokado-tomaattisalaatti sopivat hienosti aterian alkuruoaksi tai jaettavaksi annokseksi. Maustaminen on helppoa Meiran Kalamauste sitrus-inkiväärillä.

Kuhaceviche
400 g kuhafileetä
1 rkl Meira Kalamauste sitrus-inkivääriä
1 tl Meira hienoa merisuolaa
4 kpl limen puristettu mehu
1 kpl salottisipuli

Avokado-tomaattisalaatti
2 kpl avokadoa
2 kpl limen mehu
400 g miniluumutomaattia
2 kpl salottisipulia
½ pnt korianteria
2 rkl oliiviöljyä
1 tl Meira hienoa merisuolaa
Meira mustapippuria myllystä

Poista kuhafileistä ruodot ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Lisää Meira Kalamauste sitrus-inkivääri ja suola kuhakuutioihin. Lisää puristettu limen mehu ja sekoita. Hienonna salottisipuli ja lisää joukkoon. Anna kuhacevichen maustua ja kypsyä vähintään tunnin jääkaapissa.

Siivuta avokado ja lisää avokadoihin limen mehu tummumisen estämiseksi. Siivuta luumutomaatit ja salottisipulit. Lisää hienonnettu korianteri, öljy, suola ja pippuri. Anna salaatin maustua hetki ennen tarjoilua.

Mausteinen kuhaceviche ja avokado-tomaattisalaatti resepti