Paprikakuorrute kinkulle

Reseptin lähetys sähköpostilla

2 kpl punaista paprikaa
2 kpl valkosipulinkynttä kuorittuna
2 rkl oliiviöljyä
1 tl Meira chilirouhe tulista
1 tl Meira ruokasuolaa
2 tl ruokosokeria
1 tl sitruunanmehua tai valkoviinietikkaa

  1. Poista paprikoista siemenkota ja leikkaa ne reiluiksi paloiksi. Murskaa valkosipulinkynnet veitsellä. Levitä paprikat ja valkosipulit uunipellille. Pirskottele päälle öljyä ja mausta chilillä, suolalla ja sokerilla. Paahda 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  2. Laita aineet yleiskoneen kutteriin tai mortteliin ja aja tasaiseksi. Mausta sitruunanmehulla. Anna jäähtyä huoneenlämmössä.
  3. Levitä kypsän kinkun päälle tasaisesti ja ripottele päälle vielä korppujauhot. Paahda uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes kinkussa on kaunis väri kauttaaltaan.

P.S. Meira tarjoaa laajan maustesarjan ilman lisättyä suolaa. Lisäät vain makua, et suolaa! Kaikki Meiran mausteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Suomessa.