Kahvi-suklaajäädyke

Reseptin lähetys sähköpostilla

6-8 annosta

4 keltuaista
1 1/2 dl tomusokeria
1 dl vahvaa Segafredo-espressokahvijuomaa
2 rkl viskiä
3 dl kuohukermaa
1 dl suklaarouhetta

Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri vaaleaksi vaahdoksi. Kaada joukkoon kiehuvan kuuma espressojuoma samalla vatkaten ja jatka vatkaamista kunnes seos on täysin kylmää. Mausta viskillä.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää keltuais-kahvivaahtoon. Lisää lopuksi suklaarouhe. Kaada seos joko annosvuokin tai kakku- tai jäädykevuokaan ja pakasta. Anna jäätyä neljästä tunnista puoleen vuorokauteen.

Kasta jäädykevuoka kiehuvan kuumaan veteen ja kumoa tarjoiluvadille. Koristele.

Kahvi-suklaajäädyke