Meira Mausteet Arvontasäännöt

Arvonnan järjestäjä
Meira Oy
PL 32
00511 Helsinki
p. 020 7443500

Arvontaan osallistuminen
Arvontaan saavat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien niiden yritysten työntekijät tai heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai tämän arvonnan valmisteluun tai toteuttamiseen.

Arvontaan voi osallistua @liemessä Instagram-tilillä ohjeiden mukaan 26.10.-1.11.2019.

Virheellisiä tai puutteellisia osallistumisia ei oteta huomioon.

Arvonta
Arvonnan voittaja arvotaan @liemessä toimesta 2.11.2019. Palkinto arvotaan kaikkien vastanneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Arvonnan palkinnot
Arvonnan palkintona arvotaan viidelle satunnaisesti valitulle osallistujalle erilaisia maustepaketteja. Yhden palkinnon arvo on noin 20 euroa. Mikäli henkilöä ei tavoiteta kahden viikon kuluessa yhteydenotosta, Meira Oy pidättää oikeuden valita uuden voittajan. 

Arvonnan järjestäjän oikeudet
Meira Oy käyttää osallistujien antamia yhteys- ja muita henkilötietoja vain arvonnan järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin eikä käytä tai luovuta henkilötietoja suoramarkkinointi- tai muita tarkoituksia varten ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

Arvonnan järjestäjä ei vastaa vahingoista, menetyksistä tai kustannuksista, joiden väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon käyttämisestä.

Arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Meira Oy:llä on oikeus poistaa osallistuja arvonnasta, mikäli osallistuja ei noudata arvonnan sääntöjä ja ehtoja.

Meira Oy noudattaa kaikissa arvonnoissaan Suomen lakia. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta menevän arpajaisveron.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus muuttaa sääntöjä kilpailun aikana ilmoittamalla muutoksesta kampanjasivustolla tai muulla tavalla. Meira Oy:llä on oikeus peruuttaa arvonta ilman erillistä ilmoitusta, mikäli siihen ilmenee tarvetta (tietokonevirus tms).

Arvonnan järjestäjä pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.