Suolat

Suolaa, suolaa, enemmän suolaa!

Suola on maailman vanhin ja eniten käytetty mauste. Suola on kuulunut olennaisena osana ihmisen ravintoon jo kivikaudelta lähtien ja muinaiset kulttuurit syntyivätkin seuduille, joilta löytyi suolaa. Suola on peräisin merestä, josta se muodostuu veden haihtumisen myötä. Suolaa saadaan myös maan pinnan alla olevista suolataskuista, jotka ovat syntyneet aikojen saatossa.

Suola kuuluu olennaisena osana ruoanlaittoon, sillä se nostaa esiin ruoan aromit. Suola on myös paljon käytetty säilöntäaine. Ihminen tarvitsee myös luonnostaan suolaa: välittämään hermoimpulsseja, pitämään nestetasapainon kunnossa ja suolaan lisätty jodi ehkäisee struuman syntymistä. Suolalla siis on väliä!

Meiran valikoimista löytyy erilaisia suolatuotteita moniin käyttötarpeisiin. Suolat on pakattu tyylikkäisiin ja kestäviin kotelopakkauksiin. Perinteisten meri- ja ruokasuolan lisäksi ruokien maut houkuttelee esille tuoreena myllystä jauhettava Meira Myllysuola. Käytännöllinen suolamylly sopii tyylikkään muotoilunsa ansiosta suoraan kaupasta kodin maustehyllyyn ja ruokapöytään.