Meiran Reilu kahvi

Meiran Reilu kahvi on Suomen ensimmäisiä Reilun Kaupan kahveja. Sen hieno ja täyteläinen maku syntyy parhaista Keski- ja Etelä-Amerikan kahvilaaduista. Kahvi paahdetaan Vallillan paahtimossa vaativaan suomalaismakuun sopivaksi.

Maailma muuttuu ostos kerrallaan

Reilulla kaupalla tavoitellaan maailmaa, jossa kehitysmaiden viljelijöillä ja työntekijöillä on mahdollisuus turvattuun ja kestävään toimeentuloon sekä mahdollisuus päättää itse omasta tulevaisuudestaan.  Reilu kauppa tähtää köyhyyden vähentämiseen kaupan avulla.

Reilussa kaupassa noudatetaan seuraavia periaatteita:

  • Reilussa kaupassa tuotteesta maksetaan viljelijälle vähintään takuuhinta, joka kattaa ympäristön ja ihmisten kannalta kestävän tuotannon kustannukset. Takuuhinta on viljelijälle turvaverkko maailmanmarkkinahintojen heilahteluja vastaan.
  • Suurtilojen työntekijät saavat vähintään lakien mukaista ja asteittain nousevaa palkkaa, asialliset työolot ja oikeuden liittyä ammattiyhdistyksiin.
  • Takuuhinnan ohella maksetaan Reilun kaupan lisää, joka on tarkoitettu koko yhteisön hyväksi yhteisöä kehittäviin hankkeisiin. Lisän käytöstä päätetään demokraattisesti.
  • Reilu kauppa suojaa lapsia: lapsityövoiman hyväksikäyttö on kielletty.
  • Ympäristön hyvinvoinnista huolehditaan; viljely on ympäristön kannalta kestävää ja luonnon monimuotoisuutta vaalitaan.

Lue lisää Reilusta Kaupasta

Pakkauskoot: 
500 g suodatinjauhatus