Maustaminen

Meira on suurin Suomessa maustamistuotteita valmistava maustetalo. Perusmausteiden lisäksi Meiran tuotevalikoimaan kuuluvat leivontatuotteet, mantelit ja pähkinät, sinapit ja ketsupit, salaattikastikkeet ja suolat. Kaikki Meiran mausteet tuotekehitetään, valmistetaan ja pakataan Suomessa.

Yhä useampi ammattikeittiö haluaa lisätä suolan itse ja täyteaineiden sijaan maustaa ruoan aidoilla ja puhtaanmakuisilla mausteilla. Näissä asioissa Meira on edelläkävijä ja suolan määrää on pitkäjänteisesti vähennetty. Meira tarjoaa myös maustesarjan, johon ei ole lisätty ollenkaan suolaa. Lisäät vain makua, et suolaa! Kaikki Meiran mausteseokset ovat myös täysin natriumglutamaatittomia. Niiden aito ja puhdas maku syntyy korkealaatuisista luonnonmausteista. Ja vain niistä.

Meira ostaa mausteraaka-aineet pitkäaikaisilta kumppaneiltaan Aasian maista, Etelä-Afrikasta, Kaliforniasta, Keski-Amerikasta ja Välimeren maista. Laadunvarmennus kattaa koko valmistusketjun raaka-aineista tuotteeksi. Laatu syntyy kaikkien työntekijöiden ammattitaidon ja yhteistyön tuloksena.