Voita puolen vuoden ketsupit!

Lähes jokaisessa suomalaisessa kodissa käytetään ketsuppia. Millä tavalla sinä nautit ketsuppisi? Vastaa kyselyymme ja voit voittaa Meira ketsuppia puolen vuoden tarpeisiin! Arvomme kaikkien vastaajien kesken ison setin testatusti Suomen parasta ketsuppia*).

Meira ketsuppi on marraskuun alusta saatavilla myös 1,2 kg pullossa. Tutut pakkauskoot 500 g ja 950 g pysyvät valikoimassa, joten jatkossa ketsupinystävillä on valinnanvaraa kaikenlaisiin ruokailuhetkiin.

Meira ketsupit ovat ketsuppia maukkaimmillaan. Ne sisältävät runsaasti tomaattia, tomaattisosetta on vähintään 80 %. Meira ketsupit ovat lisäaineettomia, eivätkä siis sisällä säilöntä- tai sakeuttamisaineita. Meira ketsupeille on myönnetty Suomalaisen Työn liiton Avainlippu-tunnus.

Ketsuppi sopii melkein minkä tahansa aterian yhteyteen. Todelliset ketsuppi-intoilijat nauttivat ketsuppia päivittäin ruoassa kuin ruoassa! Kerro meille, mikä on sinun tapasi!

*) Kuluttajalehden testivoittaja 6/2016.

 

Kilpailun palkintona arvotaan Meiran ketsuppia puolen vuoden (6 kk) tarpeeseen. Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken. Yhden palkinnon arvo on noin 50 €.