Vaaleat mokkapalat

Reseptin lähetys sähköpostilla

Uunipellillinen, n. 16 annosta

200 g leivontamargariinia
3 ½ dl maitoa
5 dl vehnäjauhoja
3 dl sokeria
3 tl Meira leivinjauhetta
2 tl Meira vaniljasokeria
3 munaa

Kuorrute
1 dl vispi- tai kuohukermaa
300 g valkoista leivontasuklaata
2 dl tomusokeria

Koristeluun
Meira suklaanmakuisia koristerakeita

Mittaa rasva ja maito kattilaan. Kuumenna, kunnes rasva on sulanut. Anna jäähtyä.
Sekoita kuivat aineet kulhossa. Kaada joukkoon rasvaseos ja sekoita. Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

Vuoraa n. 30x45 cm uunipannu leivinpaperilla ja kumoa taikina siihen. Levitä taikina pellin kokoiseksi ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, tai kunnes pinta on saanut hiukan väriä.

Pohjan jäähtyessä valmista kuorrute. Mittaa aineet kattilaan ja kuumenna sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Anna hieman jäähtyä ja kaada kuorrutus pohjalevyn päälle.

Koristele Meira suklaanmakuisilla koristerakeilla.