Raakasuklaapallot (gluteeniton)

Reseptin lähetys sähköpostilla

Suklaamassa
1 ps (100 g) Meira kuorittuja manteleita
1 ps (70 g) Meira cashewpähkinöitä
6 tuoretta taatelia
½ dl neitsytkookosöljyä
2 rkl raakakaakaojauhetta
1 tl Meira vaniljasokeria
½ tl Meira kardemummaa, jauhettua 
¼ tl Meira kanelia
hyppysellinen suolaa

Pinnalle
Meira kookoshiutaleita

Liota manteleita ja cashewpähkinöitä runsaassa vedessä muutama tunti ennen leipomisen aloittamista. Poista taateleista kivet.

Hienonna kaikki suklaamassan ainekset tehosekoittimessa. Massaa ei tarvitse hienontaa aivan sileäksi, vaan se saa jäädä osittain murumaiseksi. Anna massan jähmettyä jääkaapissa noin tunti.

Muotoile massasta palloja. Kierittele pallot kookoshiutaleissa. Säilytä jääkaapissa.