Juustokakku-brownies

Reseptin lähetys sähköpostilla

Juustokakku-brownies

24 kappaletta

Brownie-taikina:
175 g voita tai margariinia
120 g tummaa suklaata
2 ¾ dl sokeria
2 tl Meira vaniljasokeria
¼ tl suolaa
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
50 g Meira hasselpähkinöitä
50 g Meira pekaanipähkinöitä

Juustokakkutäyte:
1 appelsiinin kuoriraaste
200 g appelsiinituorejuustoa
1 keltuainen
2 tl Meira vaniljasokeria
(oranssia elintarvikeväriä)

Pinnalle:
muutama pala tummaa suklaata
Meira sirkusrakeita

Sulata voi kattilassa. Ota liedeltä ja lisää suklaapalat. Sekoittele, kunnes suklaa on sulanut. Lisää yksitellen sokerit, suola, munat ja jauhot. Leikkaa pähkinät rouheeksi ja lisää taikinaan.

Vuoraa reunallinen uunivuoka (n. 17 x 30 cm) leivinpaperilla. Kaada taikina vuoan pohjalle. 

Pese appelsiini ja raasta kuori. Yhdistä täytteen ainekset keskenään. Värjää halutessasi oranssiksi sekoittamalla joukkoon elintarvikeväriä. 

Lusikoi täyte nokareiksi brownie-pohjan päälle. Vedä veitsellä taikinan poikki pohjaa myöten, jotta kerrokset sekoittuvat osittain toisiinsa.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi, jotta saat leikattua siistit palat.

Nosta leivonnainen leivinperin avulla vuoasta. Leikkaa neliöiksi. 

Laita suklaapalat pieneen pakastuspussiin. Sulje huolellisesti pussinsulkijalla. Laske astiaan niin kuumaa vettä kuin hanasta tulee. Upota pussi veteen, kunnes suklaa on sulanut. Leikkaa pussin kulmaan pieni aukko. Pursota kiehkuroita leivosten päälle. Ripottele pinnalle sirkusrakeita.

P.S. Erinomaisista raaka-aineista valmistetut Meira leivonta-aineet auttavat Sinua onnistumaan leipomisessa.
Huolella valikoidut Meira pähkinät ovat viimeisintä saatavilla olevaa satoa ja ne pakataan tuoreuden säilyttävään suojakaasuun.