Hasselpähkinäleipä ja levite

Reseptin lähetys sähköpostilla

3 dl piimää
½ dl öljyä
3 dl karkeaa gluteenitonta jauhoseosta
1 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
1 tl Meira ruokasoodaa
1 tl Meira leivinjauhetta
1 dl Meira hasselpähkinöitä
1 tl suolaa

Pinnalle: 
1/2 dl kurpitsansiemeniä tai muita siemeniä

Mittaa piimä kulhoon. Murskaa kevyesti hasselpähkinät. Lisää kaikki aineet kulhoon ja vatkaa sekaisin sähkövatkaimella. Kumoa taikina vuokaan ( n. 20 x 10 cm), ripottele päälle siemenet ja paista n. 20 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pesto-rahkalevite  
100 g voita
100 g maitorahkaa
2 rkl pestoa

Vatkaa sähkövatkaimella pehmennyt voi, rahka ja pesto sekaisin. Anna tekeytyä hetki kylmässä. Tarjoa hasselpähkinäleivän kanssa.

Lähde: www.beachhousekitchen.fi

P.S. Huolella valikoidut Meira pähkinät ovat viimeisintä saatavilla olevaa satoa ja ne pakataan tuoreuden säilyttävään suojakaasuun.