Possulumpiat

Reseptin lähetys sähköpostilla

4:lle

Valmistusaika: 30 minuuttia

Täyte:
400 g porsaan jauhelihaa
1 sipuli kuutioituna
1 porkkana kuutioituna
2 kevätsipulia ohuina viipaleina
1 tl Meira mustapippuria
1 tl suolaa
1 tl Meira valkosipulirouhetta
2 rkl soijaa

15 kevätrullataikina-arkkia
1 kananmuna
5 dl öljyä paistamiseen

Yhdistä täytteen aineet ja sekoita tasaiseksi. Anna maustua 15 minuuttia. Levitä kevätrullataikina-arkki leikkuulaudalle kärki ylöspäin. Annostele jokaiselle levylle täytettä noin kahden ruokalusikallisen verran. Rullaa kierros, taita päädyt sisään ja rullaa melkein loppuun saakka. Jätä rullaamatta noin 3 cm matkalta ja voitele se kananmunalla. Rullaa loppuun saakka. Lämmitä öljy noin 170-180 asteiseksi ja kypsennä noin 4-6 minuuttia. Tarjoile possu-lumpiat lämpimänä sweet chilikastikkeen kera.