Grilliburger & cajuncoleslaw

Reseptin lähetys sähköpostilla

Grilliburger & cajuncoleslaw

4:lle

4 hampurilaissämpylää
1 pihvitomaatti viipaleina    
4 salaatinlehteä revittynä
1 punasipuli viipaloituna

400 g naudan jauhelihaa (vähintään 17% rasvaisuus)
1 tl suolaa
½ tl Meira Mustapippuri, rouhittu
1 tl Meira Sipulihiutale, paahdettu

Coleslaw-salaatti:
200 g valkokaalia suikaloituna
2 porkkanaa raastettuna        
1 tl suolaa
1/2 tl Meira Mustapippuria myllystä
1 tl Meira Cajunmauste, ei lisättyä suolaa
1 tl Meira Paprika, savustettu
3 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl Meira Perinteinen sinappi
1 dl majoneesia

1 dl aiolia

Valmista aluksi coleslaw. Laita kaali ja porkkana kulhoon. Lisää joukkoon mausteet ja etikka. Anna mehustua noin 30 minuuttia ja valuta neste pois. Sekoita salaatin joukkoon sinappi ja majoneesi. Sekoita jauheliha ja mausteet keskenään. Jaa massa neljäksi pihviksi ja anna maustua noin 15 minuuttia. Valmista hampurilainen. Grillaa pihvejä 3-5 minuuttia per puoli. Paahda sämpylät kuivalla pannulla. Lusikoi sämpylän pohjan päälle coleslaw. Nosta päälle pihvi, salaatti, tomaatti ja sipuli. Mausta halutessasi aiolilla. Tarjoile heti.

Vinkki! Pihvit on helppo maustaa erilaisin kuivamaustein (esimerkiksi Meira pihvimausteella, Meira grillausmausteella, Meira savustetulla paprikalla tai Meira chipotle chilirouheella). Näin saat tehtyä paljon paremmat hampurilaispihvit kuin naapurilla.