Tofu-parsakaaliwokki herkkusienillä ja maapähkinöillä

Reseptin lähetys sähköpostilla

Tofu-parsakaaliwokki herkkusienillä ja maapähkinöillä
 
4-6:lle
Vaikeusaste: keskivaikea
Valmistusaika: 40 min
(Vegaaninen, laktoositon, ei sisällä hernettä, ei sisällä kananmunaa, ei sisällä kalaa/äyriäisiä)
 
Wokkien tekeminen vegaanisista raaka-aineista on usein helppoa. Tämä tofu-parsakaaliwokki ei tee siihen poikkeusta. Tarjoile ruoka murskattujen maapähkinöiden kera.
 
500 g tofua
500 g parsakaalia
200 g herkkusieniä
2 valkosipulinkynttä
2 kevätsipulia
1 pss Meira Kasvismauste Wokkeihin
öljyä
½ dl soijaa
 
4 rkl paahdettuja maapähkinöitä koristeluun
 
Kuutioi tofu, leikkaa parsakaali nupuiksi ja herkkusienet siivuiksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja viipaloi kevätsipuli (säästä osa viipaleista koristeluun). Lisää kasvisten ja tofun joukkoon pussillinen mausteseosta, ja sekoita. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa siinä seosta muutaman minuutin ajan, lisää lopussa soija. Koristele tofu-parsakaaliwokki viipaloidulla kevätsipulilla sekä murskatuilla maapähkinöillä ja tarjoile heti keitetyn riisin kanssa.