Samettinen kukkakaalikeitto paahdetuilla manteleilla

Reseptin lähetys sähköpostilla

Samettinen kukkakaalikeitto paahdetuilla manteleilla
 
4:lle
Vaikeusaste: helppo
Valmistusaika: 30 min
(vegaaninen, soijaton, ei sisällä hernettä, ei sisällä kananmunaa, ei sisällä kalaa/äyriäisiä)
 
Vegaaninen kukkakaalikeitto saa itämaista twistiä Meira Kasvismausteesta. Rapeat mantelilastut ja kermainen keitto sopivat täydellisesti yhteen.
 
1 kukkakaali
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
öljyä
1 pss Meira Kasvismauste Sosekeitoille
8 dl vettä
2 dl kaurakermaa
4 rkl mantelilastuja
 
Pilko kukkakaali, kuori ja hienonna valkosipuli ja sipuli. Kuullota sipuleja hetki öljytyssä kattilassa. Lisää sekaan pussillinen kasvismaustetta, kukkakaali, vesi ja kaurakerma. Keitä kukkakaalit kypsäksi ja soseuta sauvasekoittimella. Paahda mantelilastut kuumalla kuivalla pannulla kullanruskeiksi ja tarjoile kukkakaalikeitto mantelilastuilla koristeltuna.