Pinjansiemensalaatti

Reseptin lähetys sähköpostilla

salaantinlehtiä 
kirsikkatomaatteja
parmankinkkua
mozzarellaa
balsamicosiirappia
oliiviöljyä
Meira pinjansiemeniä paahdettuna
(kurpitsansiemeniä paahdettuna)

Paahda pinjansiemenet ja kurpitsansiemenet oliiviöljyssä. Älä käytä kuuminta lämpöä, sillä siemenet palavat herkästi. Anna siementen jäähtyä valmistellessasi salaatin. Huuhdo salaatinlehdet ja tomaatit. Asettele alimmaksi salaatti, sitten parmankinkku ja mozzarella. Lado tomaatit päällimmäiseksi, tuomaan salaattiin pirteää väriä ja ilmettä. Lisää viimeisenä siemenet ja lorauta päälle halutessasi oliiviöljyä ja balsamicosiirappia.

Lähde: http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/

P.S. Huolella valikoidut Meira pähkinät ovat viimeisintä saatavilla olevaa satoa ja ne pakataan tuoreuden säilyttävään suojakaasuun.