Meksikolainen härkis-papupata

Reseptin lähetys sähköpostilla

Meksikolainen härkis-papupata

6:lle
Vaikeusaste: helppo
Valmistusaika: 40 min
(Vegaaninen, laktoositon, gluteeniton, soijaton, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa, ei sisällä kalaa/äyriäisiä)
 
Tuhti meksikolainen härkis-papupata sopii hyvin myös vegaaniseen ruokavalioon. Tarjoile pataherkku riisin ja tuoreen korianterin kera. Halutessasi voit tarjota padan kanssa myös kaurafraichea.
 
2 sipulia
2 paprikaa
6 valkosipulinkynttä
oliivi- tai rypsiöljyä
1 pss Meira Kasvismauste Haudutettaviin ruokiin
200 g esikeitettyjä mustapapuja valutettuna
500 g tomaattimurskaa
Meira ruokasuolaa
1 pkt (250 g) Härkis TexMex
 
Tarjoiluun
6 annosta kypsää riisiä
tuoretta korianteria
 
Hienonna sipulit, paprikat sekä valkosipulit ja kuullota öljyssä. Lisää pussillinen Kasvismaustetta Haudutettaviin ruokiin ja paista vielä hetki. Lisää pavut sekä tomaattimurska ja anna hautua vähintään 20 minuuttia. Lisää lopuksi härkis ja lämmitä. Tarjoile härkis-papupata riisin sekä korianterin kanssa.