Segafredo myespresso

Segafredo myespresso on uudenlainen kahvilaite. Sillä valmistat kotona yhtä maukasta ja pehmeää espressoa kuin italialainen barista paikallisessa kahvilassaan. Maku ja laatu ovat hallussa, koska koko kahvikonseptin takana on espressojen markkinajohtaja maailmassa: maineikas Segafredo Zanetti. Se on tietysti myös Italian kahviloiden myydyin espressomerkki. 

Segafredo myespresso -kahvikapselilaite on erikoistunut nimenomaan espresson valmistamiseen. Juuri siksi se selviytyykin siitä niin täydellisesti – maku ja laatu ovat huippuluokkaa kuppi kupin jälkeen. Ei kompromisseja!

Näin teet espressoa myespresso-kahvikapselilaitteella

Täytä säiliö kylmällä vedellä. Kytke virta laitteeseen, ja espressopainikkeen merkkivalo syttyy. Valo palaa punaisena, kunnes vesi on riittävän kuumaa ja vihreä valo syttyy.

Lämmitä kuppi. Huuhtele laite painamalla espressopainiketta. Anna veden valua kahvisuuttimen läpi. Pysäytä vedentulo painamalla espressopainiketta uudelleen. Avaa latauskahva ja pane kapseli paikalleen. Sulje latauskahva. Aseta kuppi tipparitilän tai erillisen kupinpidikkeen päälle.

Paina espressopainiketta ja anna kahvin valua kuppiin. Paina painiketta uudelleen, kun kahvia on haluttu määrä. Avaa latauskahva, kun kahvi on valmis. Kapseli putoaa kapselisäiliöön. Sulje latauskahva ja huuhtele laite painamalla espressopainiketta. Katso video täältä.

Segafredo Intermezzo – vahva nautinto

Segafredo myespresso -laitteeseen sopivat Segafredo Intermezzo -kahvikapselit. Segafredo Intermezzo on voimakasarominen kahvi, josta syntyy mahtava espresso, cappuccino ja latte! Pehmeä ja hapokas maku takaa täydellisen, nautinnollisen kahvihetken. Voimakkuus III.

Näin teet lattea ja cappucinoa kotonasi

Italialaisissa kodeissa, pikkuhotelleiden keittiöissä ja kulmabaareissa on edelleen varsin tavallista se, että latten tai cappuccinon maito kuumennetaan ja vaahdotetaan erikseen. Sitten valmistetaan espresso, jota lisätään tarvittava määrä haluttuun erikoiskahviin. Toimi samoin – tuloksena on aito kahvinautinto!

Kun teet erikoiskahveja

  • Huolehdi aina, että Segafredo myespresso -laitteessasi on puhdas ja raikas vesi.
  • Tyhjennä kapselisäiliö päivittäin.
  • Kapselit säilyvät pakkauksessaan huoneenlämmössä.
  • Valmista aina ensin maito ja vasta sitten Segafredo myespresso. Muuten espressosi ehtii jäähtyä, kun vaahdotat maitoa, eikä tulos ole yhtä hyvä. 

Näin lämmität maidon  

Lämmitä maito mikrossa, kattilassa tai maidonvaahdottimella. Älä kuitenkaan keitä maitoa. Maidon maku heikkenee selvästi, kun lämpötila ylittää 65 astetta.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää Segafredo myespresso -laitteesta tai kahvikapseleista. Takuuasioissa sinun tulee olla yhteydessä liikkeeseen, josta olet Segafredo myespresso -laitteen ostanut.

Usein kysytyt kysymykset